BELLA MILANO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2202 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bella Milano. Meer weten? Ontdek meer

30 nov 2022 om 17:01 De calzones waren best lekker. Ze waren alleen koud en dat is jammer
27 nov 2022 om 18:20 Top was volgens tijds schema en smaakte allemaal Goed Lekekr warm
21 nov 2022 om 13:15 Het eten was goed van smaak en temperatuur. Echter de sauzen waren niet meegeleverd. Echt jammer
20 nov 2022 om 20:09 Het eten was keurig op tijd. Alleen de kapsalon was niet echt warm. Er zaten grote stukken rode pepers op. Heb een half bord weggegooid was gewoon niet lekker. Ben ik niet van hun gewend. Normaal als ik wat besteld is het altijd perfect. Jammer voor
19 nov 2022 om 21:11 heerlijke pizza en perfect op tijd!
16 nov 2022 om 21:40 Lekker en snelste bezorging allen tijden door een vriendelijke bezorger! Smullen
15 nov 2022 om 20:47 Bij de kapsalon zat amper vlees, erg jammer. De pasta was wel lekker, maar niet speciaal. Kan net zo goed zelf pasta maken.
14 nov 2022 om 15:47 Je besteld al voor zo een hoogbedrag en dan krijg je een kwart bak gevulde kapsalon. Eerste en laatste keer!!
12 nov 2022 om 19:53 Heerlijke pizza's maar weer de rucola vergeten erop te doen. Vorige keer ook al.
11 nov 2022 om 12:14 Fantastische eerste ervaring ga hier zeker vaker bestellen jullie maken me echt blij
6 nov 2022 om 11:22 Altijd goed
3 nov 2022 om 19:32 Heerlijk gegeten!